ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πρόκριση του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου στον ημιτελικό του κυπέλλου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. | | |
ποδοσφαιριστές
Μεγάλη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αργολίδας για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου σε αγώνα νοκ αουτ απέναντι στην Α.Ε Ερμιονίδας με σκορ 3-0 το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου.

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δυο ημίχρονα η ομάδα της Επιδαύρου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δικαιούταν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ για την ομάδα του Φοίνικα σημείωσαν…

Στο 16’ ο Παναγιώτης Καρέλης μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον αντίπαλο αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0

Στο 53’ μετά από ατομική του Γκουριώτη τροφοδότησε τον Μπιτζή ο οποίος στόπαρε τη μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στο Γ’ της εστίας του Σαμαρά κάνοντας το 2-0

Στο 61’ ατομική προσπάθεια του Παπαγεωργίου σέντραρε παράλληλα και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Πάρης Κάπλατζης κάνοντας το τελικό 3-0.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ)
Διασσινος ,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ (74’Τριμπονιας) Μπουκουρης, Κουιμελης, Παπαγεωργιου (80’Καλογερακης )Μερκουρης (62’ Χατζησοφρωνιου)Μπιτζης,Καπλατζης Π(62’ Γεωργίου)Καρελης(62’ Λαθουρης).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ.ΓΙΑΚΑΛΗΣ) 
Σαμαρας,κουζης (66’Μαστοράκης, Μηλιώτης,Τζιερης,Βιρβίλης, Νικολοπουλος,Φερεκίδης(86’ Λαντικας)Τσοφλιος,Τρέσα(66’ Αντουνιτς)Καλα(46’Τριμπονιας Γ)Κοτσοβος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ