ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ ο Τάσσος Χειβιδόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | | |
Τάσσος Χειβιδόπουλος
Μέχρι σήμερα, από την στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις επόμενες εθνικές εκλογές, με πολύ σεβασμό στην δύσκολη προσπάθεια που έκανε η επιτροπή ψηφοδελτίων, θεώρησα σκόπιμο να ακολουθήσω σιωπηλά με υπομονή τον χρόνο που χρειάστηκε μέχρι την απόφαση της Επιτροπής.

Η επιτροπή ψηφοδελτίων, με ομόφωνη απόφαση της, με ενέταξε στην πρόταση που υπέβαλε στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ για την οριστική συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Πλέον η ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με απόφαση της, με τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις επόμενες κρίσιμες εκλογές.

Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στα μέλη της επιτροπής ψηφοδελτίων, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου κάνουν.

Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει και είναι κρίσιμη για την χώρα και τους πολίτες.

Η ώρα της συμμετοχής όλων μας στον αγώνα για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα είναι μπροστά μας.

Για μένα προσωπικά η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές είναι η μεγαλύτερη τιμή που δέχομαι από το κόμμα μου το οποίο υπηρετώ αδιάλειπτα από τα δεκαπέντε μου χρόνια.

Από την ΠΑΜΚ των μαθητικών μου χρόνων , στην Νεολαία ΠΑΣΟΚ, από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά και από την ενασχόληση μου στην αυτοδιοίκηση με την εκλογή μου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και την επιλογή μου ως Αντινομάρχη , την εκλογή μου ως Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και τέλος ως Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους είχα πάντα μια πορεία που καθοριζόταν από την πολιτική μου σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλωσα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ωρίμασα με τον Κώστα Σημίτη , ονειρεύτηκα με τον Γιώργο Παπανδρέου και στα δύσκολα, πέτρινα χρόνια του κινήματος, διδάχθηκα παρά πολλά από τον Βαγγέλη Βενιζέλο κι έδωσα μάχες με την Φώφη για την πολιτική μας επιβίωση και τώρα νιώθω ότι με τον Νίκο Ανδρουλάκη έχουμε την ελπίδα να απαγγιστρωθούμε από όσα μας κρατούσαν πίσω και να αναβιώσουμε όσα έκαναν το ΠΑΣΟΚ το κόμμα του Ελληνικού λαού!

Σας καλώ λοιπόν όλους να δώσουμε μαζί έναν όμορφο αγώνα...

Έναν αγώνα για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε...

Έναν αγώνα για την Αργολίδα μας και τους ανθρώπους της...

Έναν αγώνα για την νέα αλλαγή που τόση ανάγκη έχει ανάγκη ο τόπος...

Καταθέτω εμπρός σας την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης μου με την πολιτική με την δική σας εντολή .

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με συνέπεια την εντολή σας και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξη αυτής της σχέσης αξιοπιστίας που δημιουργήσαμε.

Σας καλώ να είσαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι που ξεκινάει με την υποψηφιότητα μου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο βασικός διαμορφωτής των πολιτικών εξελίξεων με την ψήφο των πολιτών....

Γιατί υπάρχει μια καλύτερη Αργολίδα που την θέλουμε και θα την διεκδικήσουμε μαζί...

Με εμπειρία, συνέπεια κι αξιοπιστία προχωράμε μαζί....

Τάσσος Χειβιδόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ