ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Τρελό ξεφάντωμα με πλήθος συμμετοχών στην καρναβαλική παρέλαση στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:16:00 μ.μ. | | |
απόκριες
Ένα πολύχρωμο ποτάμι καρναβαλιστών από Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς, Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σχολεία και άλλες καρναβαλικές ομάδες, ξεχύθηκαν στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου συμμετέχοντας στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στο Άργος.
Κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Mr. Carvivalious Ζανό Ντάνιας!
Τα πληρώματα των καρναβαλικών ομάδων είχαν μεγάλη ποικιλία αποκριάτικων στολών, πολλά μεγάλα άρματα με επίκαιρα θέματα και όχι μόνο. 
Το παρών στην καρναβαλική εκδηλωση έδωσε και η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα κοστούμια και γιγαντιαία φορέματα. Ζογκλέρ με μπάλες, κορίνες, σημαίες & σπαθιά. Βασίλισσα και Βασιλιάς Καρνάβαλος. Μουσική και τραγούδια και … αμέτρητες Σαπουνόφουσκες!
Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπέγκος, ο Πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης και Ε. Πετροπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κρίγγος, Χ. Πετσέλης, Γ. Σαρρής και Μάριος Ρέσκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ν. Δελής, Πρόεδροι Δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης του Άργους.
Μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης, στην κεντρική πλατεία συνεχίστηκε το ξεφάντωμα με τους “VEGAS” σε μια μεγάλη συναυλία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ