ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Λαοθάλασσα με αποκριάτικο κέφι στην καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | | |
θεατές στο καρναβάλι
Πλήθος κόσμου από επισκέπτες που έχουν κατακλύσει την Αργολική Πρωτεύουσα για το τριήμερο της αποκριάς αλλά και χιλιάδες ντόπιοι παρακολούθησαν την φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου.
Η παρέλαση ξεκίνησε από την οδό 25ης Μαρτίου και με πορεία τις οδούς Συγγρού, Λεωφόρο Αμαλίας, Κωλλέτη, κατέληξε στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2023  με τον φετινό τίτλο «Τα πάντα όλα…Αποκριάτικα», παρουσίασε η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός και παρουσιάστρια Ματθίλδη Μαγγίρα.
Την καρναβαλική παρέλαση παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που καλωσόρισε τους επισκέπτες της πόλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.
Μικροί και μεγάλοι, μέλη των καρναβαλικών γκρουπ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας και γλεντώντας κάτω από ξέφρενο κέφι, ασταμάτητο χορό και θετική διάθεση!
Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, δημιουργίας και συμμετοχής μεταμόρφωσε την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.
Η καρναβαλική γιορτή ολοκληρώθηκε με την καύση του καρνάβαλου και με πολύχρωμα βεγγαλικά που γέμισαν τον Αναπλιώτικο ουρανό ενώ ακολούθησε ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ