ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ρατσιστική επίθεση οπαδών σε ποδοσφαιριστή της ομάδας καταγγέλλει ο Ποσειδώνας Διδύμων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 μ.μ. | | |
Το Δ.Σ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ καταδικάζει όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν μέρος στον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ το Σάββατο.

Γεγονότα τα οποία δεν πίστευε κανένας ότι θα συμβούν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.Σε έναν αγώνα που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό και η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκόρ με 0-2 οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας ξεκίνησαν να βρίζουν με ρατσιστικά λόγια όπως (μαύρε-αράπη) τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΝΤΑΝΙΕΛ.

Βλέποντας να συμβαίνουν όλα αυτά ο προπονητής μας ζήτησε από τον διαιτητή του αγώνα ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΟΥΧΟ να σταματήσει το παιχνίδι για να ηρεμήσει ο παίχτης μας και ότι αν συνεχιστούν όλα αυτά θα αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο.

Ο διαιτητής ενώ μίλησε με τον ποδοσφαιριστή μας για να τον ηρεμήσει δεν έκανε τίποτα για να σταματήσουν να ακούγονται από την κερκίδα όλα αυτά τα χυδαία λόγια τα οποία συνεχιζόντουσαν.

Να υπογραμμίσουμε ότι σε όλα αυτά δεν πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας και η διοίκηση και η συμπεριφορά τους ήταν άψογη.

Είμαστε σίγουροι ότι το παράδειγμα αυτό θα το ακολουθήσουν και οι οπαδοί.

Επίσης κατά την διάρκεια της έντασης οπαδοί της αντίπαλης ομάδας ήρθαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας βρίζοντας και φτύνοντας τον προπονητή μας και τον παίχτη μας ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΔΗ.

Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια γεγονότα για να κερδηθεί ένας αγώνας.

Σαν ομάδα δεν έχουμε βγάλει καμία ανακοίνωση από την αρχή της χρονιάς για διαιτητικά λάθη που έχουν γίνει εις βάρος μας και αυτό διότι κοιτάμε να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη.Δεν θα ανεχτούμε από δω και στο εξής παρόμοια γεγονότα και είμαστε δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας για όλα αυτά που βίωσε.

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ