ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ξεφύλλισαν τις θεοπαράδοτες σελίδες του Τριωδίου στον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. | | | |
Τάσος Γεώργας
Το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός"  παρουσιάσθηκε ένα επίκαιρο δρώμενο κατανυκτικού Τριωδίου με τίτλο «Αγκαλιάζοντας το Τριώδιο». 

Με κείμενα και ύμνους ψυχής ορθοδόξων, άνοιξε μια περίοδος ιερής προσδοκίας! Οι Άγιοι της διπλανής μας πόρτας, ξεφύλλισαν τις θεοπαράδοτες σελίδες του Τριωδίου, και παρουσιάστηκαν συγκινητικά απ΄την διήγηση του νομικού και συγγραφέα κ. Νώντα Σκοπετέα, μέσα και από το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Αυτοί οι Παράξενοι Χριστιανοί». 

Την εκδηλωση κάλυψε μουσικά η Βυζαντινή χορωδία «ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ-Δημοσθένης Παϊκόπουλος» του εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως , υπό τη δ/νση του χοράρχη της κ.Χρήστου Πιπέρου.
Την εκδηλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. κ. Τάσος Γεώργας ο οποίος δήλωσε: "Η βυζαντινή μουσική και οι ύμνοι αποτελούν βάλσαμο για την ψυχή και το πνεύμα μας. Όταν δε προέρχονται από την χορωδία « Πατριαρχικόν Αναλόγιον - Δημοσθένης Παϊκόπουλος» και δη ως πηγή έχει την πατριαρχική παρακαταθήκη τότε πράγματι αποτελεί μια ξεχωριστή όσο μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ακούμε τέτοιους ύμνους!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ