ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας - Το σταμάτησαν στα διόδια της Νεστάνης μετά από αναφορά για βόμβα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. | | | |
Μαθητές
Η συζήτηση δύο Αφγανών, που αφορούσε βομβιστικές επιθέσεις και βόμβες, ήταν η αρχή μιας μεγάλης ταλαιπωρίας για τους επιβάτες και τον οδηγό λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, που εκτελούσε το απογευματινό δρομολόγιο από Αθήνα για Καλαμάτα.

Το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιό του στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα και στον ισθμό της Κορίνθου επιβιβάστηκαν δύο άτομα αφγανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, τα δύο αυτά άτομα είχαν, στη γλώσσα τους, μια συζήτηση για βόμβες και βομβιστικές επιθέσεις.

Τη συζήτηση αντιλήφθηκε άλλος αλλοδαπός, ο οποίος ανησύχησε από το περιεχόμενό της και ενημέρωσε συνεπιβάτη του Έλληνα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Λίγο μετά τις 19:30, αστυνομικοί περίμεναν το λεωφορείο στα διόδια της Νεστάνης, όπου το σταμάτησαν και έγινε ένας πρώτος έλεγχος.

Ακολούθως κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης, που μαζί με τον ειδικό σκύλο για την ανίχνευση εκρηκτικών πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχο του λεωφορείου και των δύο επιβατών και δε διαπιστώθηκε κάτι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ