ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Σε αισιόδοξο κλίμα ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | |
Βερδελής - Μαντζούνης
 Σε αισιόδοξο και εορταστικό για τη νέα χρονιά κλίμα, παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης του Ναυπλίου, πολλών μελών , φίλων, εργαζομένων στα καταστήματα και επίσημων προσκεκλημένων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο BIKE CAFÉ με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κέφι, χορός, διασκέδαση ήταν αυτά που χαρακτήρισαν αυτή την όμορφη βραδιά.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Κωνσταντίνος Βερδελής, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μία καλή, δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά. Τόνισε ότι ο Σύλλογος πρέπει να είναι ενωμένος και όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί.

Ευχαρίστησε όλους, και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φ. Δαμούλος , ο Αντιπεριφερειαρχης Περιβάλλοντος κ. Α. Γανώσης , ο Πρόεδρος της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( ΠΟΕΕ ) κ. Β. Παγώνης , η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Α. Τζίμου , ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΑ κ. Π. Μακρής , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μ. Ράλλη, ο Πρώην Δήμαρχος κ. Π. Αναγνωσταράς , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δ. Ορφανός , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, , οι πολιτευτές κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου και κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ευχαριστεί:
• Το κατάστημα “GERMANOS ΝΑΥΠΛΙΟΥ ” για τη προσφορά του με δώρο μία τηλεόραση στον τυχερό του φλουριού.
• Την επιχείρηση BIKE CAFÉ για την ζεστή φιλοξενία του και την καταπληκτική εξυπηρέτηση.

Τους τραγουδιστές Δ. Αναστόπουλο και Κατερίνα Σκουλή για τη μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι , που μας προσέφεραν.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρο ένα TREKKING ποδήλατο 28 ιντσών που αγοράστηκε από το κατάστημα SELLIS BIKE. Τυχερός λαχνός το Νο 524.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ