ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας στο μπλόκο των αγροτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | |
ΜΑΤ
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Αργολίδας, που βγήκαν στο δρόμο και δίνουν έναν παλικαρίσιο αγώνα επιβίωσης!

Καταγγέλλουμε την αστυνομοκρατία που επικρατούσε στο αγροτικό μπλόκο χτες το απόγευμα στο Άργος! Η κυβέρνηση της ΝΔ και το αστικό κράτος που υπηρετεί, επιστρατεύοντας το «νόμος και τάξη» έστειλε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλούβες και ΜΑΤ έτοιμους να αποκαταστήσουν την τάξη…, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους αγροτοκτηνοτρόφους που αγωνίζονται, να τους αποτρέψουν να πλησιάσουν στο μπλόκο, να τους εμποδίσουν να πραγματοποιήσουν τη Γενική τους Συνέλευση και την οργάνωση των δράσεών τους.

Άλλωστε είναι πασιφανές ότι αυτή την περίοδο υπάρχει ένταση της τρομοκρατίας και της καταστολής προκειμένου να σωπάσει ο «εχθρός λαός»!, να σκύψει το κεφάλι και να ανεχτεί τις συνέπειες του «δύσκολου χειμώνα», με ακρίβεια, φτώχεια, κρύο… Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Τα είδη διατροφής που «φεύγουν» από το χωράφι σε εξευτελιστικές τιμές, εμείς οι εργαζόμενοι-καταναλωτές τα αγοράζουμε πανάκριβα. Όλοι μας, εργατοϋπάλληλοι κι αγρότες πληττόμαστε από την ακρίβεια και την ακριβή ενέργεια. Η επίθεση της κυβέρνησης στο λαϊκό εισόδημα να μη μας βρει «παγωμένους», μόνη διέξοδος είναι ο οργανωμένος αγώνας!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πάλη των ανθρώπων του μόχθου για τα δικαιώματά τους! Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους φορείς του νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την στήριξη τους στους αγωνιζόμενους αγρότες, τους καλούμε να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα! Με ένα κοινό μέτωπο να επιβάλουμε την ανατροπή των αντιλαϊκών επιλογών της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών μας αφορά όλους! Οι αγρότες είναι οι άνθρωποι που παράγουν σε όλες τις δύσκολες συνθήκες και στο τέλος μένουν χωρίς εισόδημα. Είναι οι οικογένειές μας, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, που παλεύουν για την επιβίωση τους.

ΤΟ Δ.Σ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ