ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Φορείς στο Μαλαντρένι Αργολίδας τίμησαν τον Άγ. Τρύφωνα και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 μ.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας και αγιασμού στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Μαλαντρένι, στη μνήμη του Αγίου Τρυφώνος, προστάτη των αμπελουργών.
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού από φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαλαντρένι Αργολίδας.
Οι φορείς που διοργάνωσαν την εκδήλωση ήταν, η Κοινότητα Μαλαντρενίου, η ενορία Αγίου Αθανασίου, ο Προοδευτικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Όμιλος και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Ιερέας Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, η Πρόεδρος του Μορφωτικό Συλλόγου Ανδριανή Ηλιάννα Τσαγκαρέλη, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Γεώργιος Δέδες, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κυριάκος Βαρελάς και πλήθος κόσμου.
Την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Αργολίδας Γ.. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Σαρρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Δούρος, Π. Παπαϊωάννου, Π. Θωμόπουλος,  ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα Π. Ψυχογυιός, η αναπληρώτρια βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ε. Παναγιωτοπούλου, το στέλεχος της Ν.Δ. και δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ