ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στο Ναύπλιο από τον «Εν Αργολίδι Σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | |
«Πανδέκτη Εκκλησιαστικής Μουσικής (Τόμος Β΄) Αναστασιματάριον Όρθρου»
O Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και ο «εν Αργολίδι Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» σας προσκαλούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:30, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο, στην παρουσίαση του βιβλίου: «Πανδέκτη Εκκλησιαστικής Μουσικής (Τόμος Β΄) Αναστασιματάριον Όρθρου» του Δημοσθένους Κ. Παϊκόπουλου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας κυρ Δημοσθένης Παϊκόπουλος Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μ.τ.Χ.ε. και τέως Β΄Δομέστικος της Μ.τ.Χ.ε. καθώς και ο επιμελητής της εκδόσεως ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Πιπέρος Χοράρχης του «εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως».
Ο «εν Αργολίδι Συλλόγος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» διατηρώντας ουσιαστικές πνευματικές σχέσεις με τον «εν Αθήναις Σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» ο οποίος είναι η συνέχεια του Συλλόγου Μουσικοφίλων του ΠΕΡΑΝ της Κωνσταντινουπόλεως στον ελλαδικό χώρο απέστειλε τιμητική πρόσκληση στα κάτωθι μέλη του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» τα οποία και θα παραστούν στην τιμητική για την περιοχή μας βιβλιοπαρουσιάση:

1) Εντιμολογιώτατος Δημοσθένης Παϊκόπουλος (Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μ.τ.Χ.ε., τέως Β΄Δομέστικος της Μ.τ.Χ.ε., Χοράρχης του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»)

2) Εντιμολογιώτατος Σταμάτιος-Νικόλαος Κίσσας (Άρχων Πρωτομαϊστωρ της Μ.τ.Χε., Πρόεδρος του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»

3) Εντιμολογιώτατος Χαραλάμπης Σιούφας (Άρχων Πρωτέκδικος της Μ.τ.Χ.ε.)

4) Ελλογιμότατος Καλλίστρατος Κοφόπουλος (Κωνσταντινοπολίτης Πρωτοψάλτης, αναπληρωτής Χοράρχης του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»)

5) Ελλογιμότατος Νικόλαος Τυροβόλης (Κωνσταντινοπολίτης Πρωτοψάλτης, εκ των ιδρυτικών μελών του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»)

6) Ελλογιμότατος Ευάγγελος Κίσσας (Κωνσταντινοπολίτης Ιεροψάλτης, Παραδομέστικος της Μ.τ.Χ.ε.)
Την βιβλιοπαρουσίαση θα πλαισιώσει η χορωδία του «εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» με την επωνυμία «Δημοσθένης Παϊκόπουλος» υπό την Χοραρχία του ελλογιμώτατου χοράρχη της κ. Χρήστου Πιπέρου ενώ θα ακουστούν και εκλεκτές μονωδίες από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Δρούγκας, λάτρης της Κωνσταντινοπολίτικης Παραδόσεως.

Η παρουσία σας θα είναι άκρως τιμητική για τον Σύλλογό μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ