ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας από Αργείτη Ιερέα στη Ρόδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. | |
ρούχα
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ευχαριστεί θερμά τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος της παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα, με καταγωγή από το Άργος, ο οποίος προσέφερε στον Σύλλογο μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης προκειμένου τα είδη αυτά να διατεθούν στους καρκινοπαθείς – μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες.

Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντές της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, έχει ήδη αρχίσει η διανομή τους και συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν παραλάβει ρούχα και παπούτσια 35 οικογένειες.
Στην ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο και στις ανάγκες του.
Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας γιατί όποιος βοηθά, δίνει και με το να δίνει τροφοδοτείται με απέραντη αγάπη και απίστευτη ενέργεια για την ζωή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ