ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Νικηφόρο το πέρασμα του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου από το Γύθειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | |
γκολ
Νικηφόρα πέρασε σήμερα η ομάδα του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου από το Γύθειο απέναντι στον Πανγυθεατικο με σκορ 1-4.

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε περιθώρια σε κανένα σημείο στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει και σημειώνοντας τρία γκολ πήρε σημαντικό προβάδισμα μέχρι τη λήξη του.
Δυνατά ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ,με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Παναγιώτη Μπιτζή (απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκιπερ)
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν..
Ο Πάρης Καπλατζής στο 9’ μετά από μπαλιά του Μερκούρη μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία της εστίας έκανε το 0-1
Ο Δημήτρης Λέρμας στο 21’ μετά από κόρνερ του Χατζησοφρωνίου και ενώ ο αντίπαλος αμυντικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του,πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 0-2
Στο 31’ ο Πάρης Καπλατζηής μετά από μπαλιά και πάλι από τον Μερκούρη από αριστερά αυτή τη φορά πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 0-3

Στο 70’ μετά από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Πάρη Καπλατζή ο Χρηστος Καπλατζης με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το τελικό 1-4.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ. Κρεμμυδας) Συνοδινός,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ,Τριμπονιας,Παπαϊωάννου,Καρέλης(55’ Μουγιος)Χατζησοφρωνιου(65’ Μπιτζης)Λαθουρης(65’ Κουιμελης)Μερκουρης(74’ Παπαγεωργιου)Καπλατζης Π (74’ Καλογερακης).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Επιδαύρου ,την Κυριακή το πρωί εντός έδρας στις 11:00 στο  με αντίπαλο την Α.Ε Μυκονου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ