ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Δυναμική συμμετοχή των Ξενοδόχων του Ναυπλίου στο Καρναβάλι και τον Μαραθώνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | |
απόκριες - δρομικό άθλημα
Η πρώτη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου για το έτος 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στο Ναύπλιο. 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτης Μωριάτης και η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , κα Μαριλένα Δρούζα, καλωσόρισαν τα μέλη της Ένωσης και τους ενημέρωσαν αναλυτικά για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Τα μέλη του Συλλόγου, που παραβρέθηκαν στην σχετική συνάντηση, αφού κατέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις του περί των συγκεκριμένων προγραμματισμένων θεμάτων και ανέπτυξαν έναν εποικοδομητικό διάλογο, αποφάσισαν τα παρακάτω: 

1) Όλοι οι ξενοδόχοι-μέλη της ένωσης να συνδράμουν οικονομικά στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και του Μαραθωνίου Ναυπλίου με το συνολικό ποσό των 50,00 ευρώ ανά επιχείρηση – ΑΦΜ. 

Επίσης όλα τα ξενοδοχεία - μέλη να προσφέρουν δωρεάν late check out για την ημέρα του Μαραθωνίου (Κυριακή 05/03) , κατόπιν διαθεσιμότητας του κάθε καταλύματος . 

Κατά την διάρκεια και μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρχει και ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Δήμο για την `Ένωση αλλά και ξεχωριστά για τα ξενοδοχεία- μέλη που συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις (οικονομική συμμετοχή και late check out). 

2) Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εγγραφή της Ένωσης στην ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων). 

3) Τον ορισμό εκπροσώπου της Ένωσης που θα παραβρεθεί στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15/2/23 από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου με θέμα: Την λειτουργία του Τουριστικού περιπτέρου στο Λιμάνι του Ναυπλίου για την τουριστική περίοδο του έτους 2023. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης όλα τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την πρόθεσή τους η Ένωση να συμβάλει καθοριστικά με τη λειτουργία και την ενεργή παρουσία της στην τουριστική ανάπτυξη και πρόοδο του Ναυπλίου. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τα παρευρισκόμενα μέλη να δίνουν την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιούν συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. 

Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου Παναγιώτης Μωριάτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ