ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Νίκη εκτός έδρας για τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου 0-1 τον ΑΟ Πυλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 μ.μ. | |
ποδοσφαιριστής
Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου απ’ τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος) με τους «βυσσινί» να μπλέκουν πια σε περιπέτειες και να καλούνται να πάρουν νίκες και εκτός έδρας για να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Το γκολ της νίκης για τον Φοίνικα που έφτασε τους 25 βαθμούς πέτυχε ο Μπιτζής στο 87’.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό με το μακρινό σουτ του Χατζησουλεϊμάν να καταλήγει άουτ. Στο 5’ ο Αποστολίδης βρέθηκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Όσο περνούσε ο χρόνος ο Φοίνικας ισορρόπησε και στο 15’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Λαθούρη να πλασάρει απ’ τα όρια της περιοχής και τον Τοπουζλή δύσκολα να αποκρούει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

Ο Α.Ο Πυλίου είχε τον έλεγχο και προσπάθησε απ’ τις στημένες μπάλες να απειλήσει χωρίς όμως να τα καταφέρει με τους φιλοξενούμενους να έχουν κλείσει καλά τους χώρους και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου και πάλι μπήκε με διάθεση στο ματς να πιέσει ψηλά και είχε μια καλή στιγμή στο 58’ με το σουτ του Αποστολίδη από πλάγια θέση να καταλήγει άουτ. Η ομάδα της Επιδαύρου, συνέχισε με την ίδια αμυντική προσήλωση και έψαχνε την στιγμή της για να απειλήσει ξανά και το κατάφερε στο 67’ όταν ο Κάπλατζης Π. έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Χατζησοφρωνίου πλάσαρε στην κίνηση με τον Τοπουζλή με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει.

Το Πυλί ανέβασε τις γραμμές του όμως του έλειπε η τελική πάσα για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ και στο 73’ απείλησε με την σέντρα σουτ του Συντυχάκη, με τον Συνοδινό να διώχνει σε κόρνερ. Στο 81’ από λάθος απομάκρυνση του Τριμπόνια, η μπάλα στρώθηκε στον Βουκομάνοβιτς αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο με τον Συνοδινό να μαζεύει.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Αποστολίδη να απειλήσει μετά την κεφαλιά πάσα του Τουργαΐδη αλλά το πλασέ του μέσα απ’ την περιοχή πέρασε αρκετά μέτρα μακριά απ’ την εστία. Λίγο πριν το φινάλε ο Φοίνικας βρήκε στην κόντρα και το γκολ της νίκης. Στο 87’ ο Λαθούρης, έκλεψε, έκανε την κάθετη πάσα, ο Μπιτζής κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, κέρδισε και την κόντρα απ’ τον εξερχόμενο Τοπουζλή και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-1 για την ομάδα του.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Τάσιος (46’ Χατζηνικολάου), Μπέρτος (46’ λ.τ. Μπριλάκης), Παναγιωτόπουλος, Κότζα (89’ Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης, Δρόσος, Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (75’ λ.τ. Τουργαΐδης), Κατσέλης (65’ Συντυχάκης).

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δημήτρης Κρεμμύδας):
Συνοδινός, Γκουριώτης (90’ Λέρμας), Καρέλης, Καπλατζης Χρ., Τριμπόνιας, Κουϊμέλης, Κάπλατζης Παρ., Χατζησοφρωνίου (93’ Θωμάς), Γεωργίου (80’ λ.τ. Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρης.

Πηγή: giafkasports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ