ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 16ης Μαρτίου από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
24ωρη απεργία
Η Διοίκηση τον Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση της, αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) για την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, και καλεί όλους του Εργαζόμενους, Ανεργους και Συνταξιούχους να παρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά.

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, επί το πλείστου νέα παιδιά. Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει τους πάντες: Παιδιά, νέους, μεγάλους. 

Διαδηλώσεις, μηνύματα σε τοίχους, σε αυλές σχολείων, σε αίθουσες πανεπιστημίων έχουν κατακλύσει τη χώρα ολόκληρη.

Ο καθένας αλλά και όλοι μαζί θέλουμε να εκφράσουμε με το δικό μας τρόπο τη διαχρονική μας απογοήτευση για όσα δεν έγιναν, μα πάνω απ' όλα την οργή για αυτό που συνέβη στα Τέμπη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ υα γίνει διερεύνηση σε βάθος και απόδοση ευθυνών, καθώς κατ λήψη μέτρων για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές

Η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η μετάθεση ευθυνών και οι τυχόν καθυστερήσεις δε θα επιτρέψου με να οδηγήσουν στη λήθη . Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι.

Οι κομματικές και εκλογικές σκοπιμότητες δε θα επιτρέψουμε υα γίνουν αιτία εύκολων καταλογισμών και ανταλλαγής κατηγοριών.

Μετά από σχεδόν 13 χρόνια κρίσης, η εργασία έχει υποστεί τα πάνδεινα: μειώσεις μι-σθών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων και αποδόμηση του εργατικου δικαίου, περι-ορισμό των μισθωτών που απολαμβάνουν συλλογική προστασία και, κυρίως ανεργία, που ειδικά στους νέους έχουμε το θλιβερό προνόμιο υα είμαστε οι πρωταθλητές της Ευρώπης.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 16 Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ