ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Σειρά τραγουδιών «I love Opera» από τον Ναυπλιώτη τενόρο Ντίνο Καλύβα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. | |
Τενόρος Ντίνος Καλύβας (βίντεο)
Η σειρά τραγουδιών «I love Opera» είναι η προσωπική μου προσέγγιση σε γνωστές άριες που περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριό μου ως τενόρος και τις περισσότερες από αυτές έχω τραγουδήσει σε συναυλίες ή παραστάσεις μου. 

Ένα μικρό ταξίδι θα είναι κι αυτό που δεν ξέρω ακριβώς που θα με βγάλει. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι μαζί μου μπορείτε να ταξιδέψετε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικής παιδείας ή ακουσμάτων.

Σε όλα τα κομμάτια από άποψη ενορχήστρωσης, κρατώ τη βασική γραμμή όπως την έγραψαν οι δημιουργοί, αλλά προσθέτω και δικά μου στοιχεία παρμένα από την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική. Οι μελωδίες, οι τονικότητες, οι κορώνες, τα φωνητικά ποικίλματα (καντέντσες), τα λόγια είναι τα αυθεντικά άνευ εκπτώσεων.

Το άλμπουμ αυτό, το αφιερώνω ως ένα ταπεινό δώρο σε όλους εκείνους τους εκλεκτούς ανθρώπους δημοσιογράφους, οι οποίοι αφιλοκερδώς προωθούν αμερόληπτα την τέχνη και προπαντός εμάς τους νέους καλλιτέχνες, καθώς και σε όλους εσάς που με ακούτε και με παρακολουθείτε όχι μόνο ως τενόρο, αλλά και ως τραγουδιστή και συνθέτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μέσα από την καρδιά μου!

Ντίνος Καλύβας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ