ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η 1η γιορτή μανταρινιού στο Δρέπανο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Μανταρίνια
Το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκε στο Δρέπανο Ναυπλίου η 1η Γιορτή Μανταρινιού.
Την διοργάνωση είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με την Κοινότητα Δρεπάνου τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, και το Επιμελητήριο Αργολίδας.
Η περιοχή του Δρεπάνου έχει πλούσια ανάπτυξη, κυρίως στα εσπεριδοειδή, όπου ο κάμπος του είναι γεμάτος από νόστιμα φρούτα. 
Η περιοχή διακρίνεται για την καλλιέργεια μανταρινιών και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μανταρινιώνες, με δεκάδες ποικιλίες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ομιλίες σχετικά με το τοπικό προϊόν και τα οφέλη του, παραδοσιακούς χορούς από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, επίδειξη παρασκευασμάτων από την Τουριστική Σχολή, έκθεση και δρώμενα από τα παιδιά των σχολείων του Δρεπάνου, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δωρεάν κεράσματα φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου.
Στην εκδηλωση παρευβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τ. Γανώσης,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάνια Αναστασίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρεπάνου Σ. Δωρής, ο Πρώην Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α.Λυμπέρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τ. Χειβιδόπουλος, Π. Ψυχογυιός (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ), η πολιτευτής της ΝΔ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο καθηγητής ευρωπαϊκού δικαίου και στρέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας,  κα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ