ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

25η Μαρτίου: Εντυπωσιακή η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:57:00 μ.μ. | | |
Στρατιωτικό άγημα
Η επετειακή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη Λεωφόρο στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 . 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Βούτσινος.
Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. 
Την παρέλαση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός ως εκπρόσωπος της βουλής και Α. Πουλάς, ο ευρωβουλευτής Σ.Κυμπουρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Σύλλογοι Αποστράτων, Πολιτιστικοί Φορείς κα. 
Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, του στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου. 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος "Αρματωμένοι Μωραϊτες" με εντυπωσιακές αυθεντικές παραδοσιακές στολές, που μετέφεραν και την σπάθα το απελευθερωτή του Ναυπλίου Στάϊκου Σταϊκόπουλου.
Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών Δήμου Κέρκυρας και η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ