ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Καταφύκι Ερμιονίδας το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου

Αναρριχητές
Μια άρτια, κατά γενική ομολογία, διοργάνωση, άξια συγχαρητηρίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 18/3, στο Αναρριχητικό πεδίο Καταφύκι Ερμιονίδας.
Πρόκειται για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP, ένα γεγονός που προωθεί τον αναρριχητικό τουρισμό στην περιοχή μας, καθώς μας επισκέφθηκαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, γνώρισαν τον τόπο μας και έδωσαν την υπόσχεση πως θα είναι ξανά κοντά μας.
Η διοργάνωση έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου πολύ όμορφα, στο κτίριο ‘’Συγγρού’’ στην Ερμιόνη, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των αθλητών στις διάφορες κατηγορίες και μια γιορτή που σκοπό είχε να γνωρίσουμε τους επισκέπτες μας και να τους δείξουμε την φιλόξενή διάθεση που έχουμε εδώ στην Ερμιονίδα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Δαμιανό Νάκο, τον Θωμά Μυλωνά και τον Αντωνη Φραγκούλη για το μεράκι και την εθελοντική εργασία τους στα πεδία και την δημιουργία του Climb Ermionida.
Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε και άκουσα τις εξαιρετικές ιδέες τους σχετικά με την αναρρίχηση στην Ερμιονίδα, εντυπωσιάστηκα, πίστεψα σε αυτό το εγχείρημα και παρέα με την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος ‘’τρέξαμε’’ στην κυριολεξία την συγκεκριμένη δράση, ξεκινώντας επιτυχώς από το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης τον περασμένο Νοέμβριο. 
Ένα Φεστιβάλ στο οποίο, ύστερα από αίτημα μας, πίστεψε από την πρώτη στιγμή ο ΕΟΤ, έδωσε την αιγίδα του και κάλυψε με χρηματοδότηση μέρος των εξόδων του.
Δεν σταματάμε γιατί η επιτυχία και η προσέλκυση επισκεπτών, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, λειτουργούν καταλυτικά, μας δίνουν δύναμη, χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της χθεσινής διοργάνωσης.

Αγγελική Λούμη Γιανικοπούλου 
Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ