ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Στο Άργος γιόρτασε τα 30 Χρόνια προσφοράς η "Αλληλεγγύη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | |
Αναμνηστικό φωτογραφία με μέλη του συλλόγου
Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργάνωσε επετειακή-εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με γενικότερο τίτλο: «1993-2023, 30 Χρόνια Αλληλεγγύη και συνεχίζουμε», η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο ΄Αργος.
Η ψυχολόγος κ. Εμμανουέλα Κούρου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά η Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Ελένη Ηλιάδη παρουσίασε τις δράσεις των 30 χρόνων . Η ψυχολόγος κ. Ελισάβετ Γεωργίου με μια ευαίσθητη, ανθρώπινη και πολύ εσωτερική τοποθέτηση, συγκίνησε το κοινό και παρουσίασε την ουσιαστική και ανθρωποκεντρική μορφή του συλλόγου.
Μαζί μας, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ήταν μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου ΄Αργους που στο πλαίσιο της δράσης «Μικροί εθελοντές-Μικροί Πολίτες» γνώρισαν την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και έκαναν πράξη τον εθελοντισμό και την προσφορά.
Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση έκλεισε νοσταλγικά και πανέμορφα με το λαϊκό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που παρουσίασε έργα του Μάνου Χατζιδάκι από τον δίσκο «Ο σκληρός Απρίλης του ‘45», με υπεύθυνους τους κ.κ. Βασίλη Καλαγιά και Αλέξανδρο Ψωμόπουλο.
Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Βουλευτή κ. Ανδριανό, τον Δ/ντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Πολύδωρο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτη Σκούφη, την Δημοτική Σύμβουλο κ. Καχριμάνη, τους υποψήφιους πολιτευτές κ. Σόνια Ταντάρου-Κρίγγου και κ. Παναγιώτη Παπαιωάννου, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου κ. Ελίνα Παπαδοπούλου, κ. Θάνο Νταβέλο, κ. Δημήτρη Μπαρλιά, τον ποιητή και λογοτέχνη κ. Σπύρο Καραμούντζο και κυρίως το πλήθος των φίλων μας που πάντα δίνει ηχηρό παρόν.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο 1ο Γυμνάσιο ΄Αργους και στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για την ιδιαίτερη συμμετοχή τους και στην ΚΕΔΑΜ για την αρωγή της.

30 χρόνια ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και συνεχίζουμε...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ