ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Arabian Travel Market στο Ντουμπάι συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | | |
Arabian Travel Market
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει, μέσω του ΕΟΤ, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΑΤΜ (Arabian Travel Market) Dubai – 2023, που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι από την 1η μέχρι και τις 4 του ερχόμενου Μαΐου.

Η εν λόγω έκθεση είναι μια από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, μέσω της οποίας ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στη Μέση Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού.

Κάθε χρόνο παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη θεματική, καθοριστική για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο τουριστικός κλάδος. Το κύριο θέμα για το 2023 είναι “Working Towards Net Zero”, στο πλαίσιο του οποίου θα διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν οι καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και θα εντοπισθούν στρατηγικές ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων – φορέων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ΑΤΜ Dubai – 2023 μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 10.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΤΜ DUBAI 2023
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ