ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ο Δήμος Ναυπλιέων στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς Πουλάκου τίμησε όλες τις Ελληνίδες επιστήμονες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | |
Γαρυφαλλιά Πουλάκου
Ο Δήμος Ναυπλιέων την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας βράβευσε σε μια σεμνή και λιτή τελετή την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμώξεων της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» Γαρυφαλλιά Πουλάκου, για την πολύτιμη συνεισφορά της στην Ιατρική Επιστήμη.
Στο πρόσωπο της ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά όλες τις Ελληνίδες επιστήμονες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα. Οφείλουμε την αναγνώριση, την στήριξη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τεράστιο έργο που επιτελούν.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε όλοι ιδιαίτερα υπερήφανοι που βραβεύουμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο μια νέα γυναίκα, επιστήμονα που με την παρουσία της και τη δράση της αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις νεότερες γενιές του τόπου μας.
Η Γαρυφαλλιά Πουλάκου αποτελεί μια γυναίκα πρότυπο η οποία αποδεικνύει έμπρακτα πως οι γυναίκες στην επιστήμη μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Ακούραστο πνεύμα, εργατική και δυναμική αγωνίζεται καθημερινά για την προστασία της δημόσιας υγείας. 
Αλλά και μέσα από την πολυσχιδή ερευνητική της δραστηριότητα προσφέρει λύσεις, νέες προοπτικές σε μεθόδους έρευνας για την αντιμετώπιση σοβαρών ιατρικών παθήσεων. Είναι καθήκον μας ως κοινωνία να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να στηρίζουμε τις γυναίκες ερευνήτριες στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν ισότιμη θέση στο χώρο των επιστημών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ