ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Η Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά Αργολίδας στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος

Αφίσα για την απεργία
Επί ημέρες όλος ο λαός και η νεολαία είναι στους δρόμους. Η οργή και η αγανάκτηση για το έγκλημα των Τεμπών ξεχειλίζει. Επί ημέρες γίνονται καθημερινά μαζικές κινητοποιήσεις, που εκφράζουν την απαίτηση του λαού για τιμωρία των πραγματικών ενόχων, για να σταματήσουν οι νεοφιλελεύθερες – μνημονιακές πολιτικές, που οδηγούν στην εξαθλίωση, στο ξεπούλημα των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, που οδηγούν ακόμα και στο θάνατο.

Η κυβέρνηση μετά την υποκριτική συγνώμη του πρωθυπουργού, προσπαθεί να αποποιηθεί κάθε ευθύνης, επιρρίπτοντας τα πάντα στο ανθρώπινο λάθος, ενώ δεν διστάζει να κατηγορήσει τον εργατικό συνδικαλισμό και τους εργαζόμενους, τις παρεμβάσεις και τις προειδοποιήσεις των οποίων είχε προκλητικά και εγκληματικά αγνοήσει.

Τα κυβερνητικά στελέχη με τις δηλώσεις τους προσβάλουν ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Δεν πείθουν όμως κανένα, όπως δεν πείθουν και τα άλλα μνημονιακά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που κατά την διακυβέρνηση τους υποβάθμισαν και ξεπούλησαν βασικές δημόσιες υποδομές και τον ΟΣΕ , με τραγικές συνέπειες για το λαό.
Ούτε η συγκάλυψη, ούτε η καταστολή και η αστυνομική βία μπορούν να κάμψουν τη μαζική παρουσία του λαού στις πλατείες και τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Η λαϊκή οργή γιγαντώνεται και θα εκφραστεί ακόμη περισσότερο στη γενική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Οι εργαζόμενοι/ες και η νεολαία απαιτούν:

-Να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους, πολιτικές και ποινικές, όσο ψηλά κι αν είναι στην πολιτική ιεραρχία.

– Κρατικοποίηση τώρα! Ενιαίος, αδιαίρετος, δημόσιος ΟΣΕ.

– Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης των δημόσιων – κοινωνικών αγαθών, της αντιμετώπισης των εργασιακών-κοινωνικών δικαιωμάτων και της προστασίας της ζωής ως κόστος.

ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, Ν’ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Πέμπτη 16/3/2023, 10:30 Πλατεία Αγ. Πέτρου Άργος

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

– Να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών!

– Να συντριβεί η εγκληματική κυβέρνηση!

– Να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων, που γεννούν φτώχεια και θάνατο!

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη αριστερά στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και καλεί όλους και όλες στην απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, 10.30 Πλατεία Αγ. Πέτρου στο Άργος.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ