ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Οπαδοί του Πανιωνίου μάζεψαν τα σκουπίδια τους από το γήπεδο στον αγώνα με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου

απορρίμματα
Κάτι από... Ιάπωνες θύμισαν οι οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στη Νέα Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς της αγαπημένης τους ομάδας.

Μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί του τοπικού Φοίνικα, οι οπαδοί του Πανιωνίου ζήτησαν σακούλες για να καθαρίσουν το σημείο του γηπέδου από το οποίο είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Οι «κυνέρυθροι» επικράτησαν την Τετάρτη (15/3) με 2-0 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την 19η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Αποτέλεσμα που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση του γκρουπ με 40 βαθμούς, 1 λιγότερο από την πρωτοπόρο Μύκονο.

Όπως ενημέρωσε μέσω social media ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος, μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί ζήτησαν σακούλες για να καθαρίσουν το σημείο του γηπέδου, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί.

Η ανάρτηση του Πανιωνίου για την κίνηση των οπαδών του:

«Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και στο πρόσωπο του προέδρου της Σώζων Λαμπριανού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας και τους εκατοντάδες φιλάθλους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντα θα προσφέρει τον σεβασμό σε οποιαδήποτε ομάδα του τον ανταποδίδει, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ίδιο έκανε ο κόσμος μας, κάνοντας μας περήφανους μία ακόμα φορά, όταν μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν από το προσωπικό των γηπεδούχων σακούλες ώστε να καθαρίσουν το τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό να τον αφήσουν πεντακάθαρο όπως τον βρήκαν. (ενδεικτικά η φωτογραφία με μια από τις πολλές σακούλες που γέμισαν)».
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ