ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Χωρίς ελαφρυντικό ο οδηγός φορτηγού από το Άργος για το θάνατο τριών παιδιών σε τροχαίο στην Μαγνησία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | | |
Προσκυνητάρι
Τέλος δεν έχει το δράμα των οικογενειών που πρέπει να βιώνουν στις δικαστικές αίθουσες τις σκηνές από το τραγικό τροχαίο στο Ριζόμυλο, όπου χάθηκαν τα παιδιά τους, το 2014.

Χθες, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας, όπου προσέφυγε ο 31χρονος οδηγός του μοιραίου φορτηγού από το Άργος, έκρινε πως δεν έπρεπε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, στην ποινή που του είχε επιβληθεί.

Το δυστύχημα που προκάλεσε είχε σημειωθεί στις 23 Ιουλίου 2014, στο 36ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος του Ριζομύλου. Το φορτηγό που οδηγούσε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι αδερφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 ετών από το Στεφανοβίκειο και ο Φίλιππος Καπανιάρης, 20 ετών, από τον Ριζόμυλο.

Η ποινή που του είχε επιβληθεί, ήταν τέσσερα χρόνια για τον θάνατο κάθε παιδιού και κατά συγχώνευση μετατράπηκε σε επτά χρόνια με τον οδηγό να ασκεί έφεση.

Το δικαστήριο χθες αποφάσισε πως θα έπρεπε να ισχύσει η πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το 2017, δηλαδή 7 χρόνια κατά συγχώνευση, χωρίς ελαφρυντικά και δεν έλαβε υπόψη την απόφαση Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, τον Μάρτιο του 2021, όπου είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και η ποινή του μειώθηκε 5,5 χρόνια, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με αναγνώριση του πρότερου σύννομου βίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ