ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Οι ακαδημίες του Οίακα Ναυπλίου έδωσαν δυο παιχνίδια με τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 μ.μ. | | |
Μικροί μπασκεμπολίστες
Για τον Οίακα Ναυπλίου , το χαμόγελο αλλά και η ευχαρίστηση των μικρών αθλητών μας , αποτελούν την σημαντικότερη θέση στην λίστα με τα «θέλω» του σωματείου μας.

Ένα χαμόγελο και μια ευχαρίστηση που να συνδυάζεται με το άθλημα που έχουν επιλέξει αλλά και αγαπάνε ! Το μπάσκετ !
Να μαθαίνουμε σε αυτά τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να επικοινωνούν με άλλα σωματεία προκειμένου να έρχονται σε επαφή με νέες εμπειρίες !

Η αρχή αυτών των δράσεων ξεκίνησε από το ΣΕΦ. Σε μια γεμάτη από δράση Κυριακή , οι ακαδημίες μας έδωσαν δυο παιχνίδια στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Ολυμπιακού !

Δεν υπάρχει πιο όμορφο χαμόγελο από εκείνων των παιδιών που συναντούν τα ινδάλματα τους αλλά και αυτούς που παρακολουθούν από την τηλεόραση και από το σπίτι χειροκροτούν !
Γέμισαν τα κινητά των γονιών τους με φωτογραφίες από τους αθλητές του Ολυμπιακού , καθώς οι ίδιοι έρχονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών !

Έπειτα από τους φιλικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό , η αποστολή μας , έχοντας τις προσκλήσεις του αγώνα , προσήλθε μέσα στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών.
 
Τα χαμόγελα , τα πειράγματα , τα «ουαου» που έβγαιναν από τα χείλη τους σε καρφώματα αλλά και σε πολλές όμορφες στιγμές του αγώνα , είναι για εμάς η επισφράγιση της όλης ημέρας !
Ο ενθουσιασμός τους στο πούλμαν της επιστροφής !
Τα χαμόγελα των ίδιων των γονιών που ακολούθησαν την επιστροφή !

τον Οίακα Ναυπλίου είμαστε όλοι μια οικογένεια !
Έτσι αντιμετωπίζουμε τα πάντα ! Σαν οικογένεια !
 
Αυτή την σπίθα θέλουμε να την περάσουμε και στα νέα παιδιά ! Να δένονται μεταξύ τους και να αποκτούν μια δυνατή σχέση μεταξύ τους !
 
Όπου ο ένας θα βοηθάει τον άλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ