ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Κακοκαιρία με μπόρες και καταιγίδες θα επηρεάσει και την Πελοπόννησο - Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. | | |
Τα νέα στοιχεία για την επιδείνωση του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει νωρίτερα έκτακτο δελτίο που ξεκινάει από την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως ο καιρός Τετάρτη 15 Μαρτίου θα ξεκινήσει να είναι άστατος από τα δυτικά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα έχουν επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα. 

Οι μπόρες και οι καταιγίδες θα είναι σύντομες και με περάσματα από διάφορες περιοχές.

Στην Αττική τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Τα περάσματα με τις μπόρες και τις καταιγίδες θα είναι σύντομης διάρκειας και ο καιρός θα βελτιωθεί προς το βράδυ στην περιοχή της Αθήνας.

Την Πέμπτη (16/3) θα υπάρχουν βροχές και πάλι ανά διαστήματα, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια και την Κρήτη, ενώ οι βοριάδες θα ρίξουν τη θερμοκρασία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά από τα 1.000 μέτρα και πάνω με τη μορφή μπόρας.

Την Παρασκευή (17/3)
οι βροχές θα εντοπίζονται στην Κρήτη και στην Εύβοια, με τον καιρό το Σαββατοκύριακο να βελτιώνεται και την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο.

Αναλυτικά Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από αύριο Τετάρτη (15-03-2023) έως και το μεσημέρι της Παρασκευής (17-03-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανώς από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους.

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Αύριο Τετάρτη (15-03-2023)
α) από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
β) από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από αργά το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Β. Την Πέμπτη (16-03-2023)
α) μέχρι τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου
β) από το μεσημέρι κατά διαστήματα στις Κυκλάδες και την Κρήτη
γ) στα Δωδεκάνησα νωρίς το πρωί και ξανά από το απόγευμα.

Γ. Την Παρασκευή (17-03-2023) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ