ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. | | |
Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑ Ναυπλίου συμμετέχουν σήμερα στην Γενική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ένταξη των υπηρεσιών ύδρευσης στην ΡΑΑΕΥ, που έχει ως στόχο την ιδιωτικοποίηση του νερού.
Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν: "Η βασική αλλαγή που φέρνει το νομοσχέδιο είναι η μεταφορά όλων των κρατικών αρμοδιοτήτων ρύθμισης και εποπτείας των φορέων ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας σε μια ρυθμιστική αρχή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας του νερού, στο βωμό του κέρδους των ιδιωτών.
Το νερό δεν είναι εμπόρευμα ούτε υπάρχει ελεύθερη αγορά για να τεθεί υπό την εποπτεία μια ρυθμιστικής αρχής που θα λειτουργήσει ως προθάλαμος για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του νερού
Έχουμε χρέος όχι μόνο ως εργαζόμενοι, αλλά και ως πολίτες αυτής της χώρας, ως γονείς απέναντι στα παιδιά μας, να πούμε όχι στην όποια προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού μέσω της ΡΑΑΕΥ ή των ΣΔΙΤ.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους γιατί σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την στήριξη της κοινωνίας, των φορέων, και των απλών πολιτών.
Όχι στην ιδιωτικοποίηση των νερών μέσω της ΡΑΑΕΥ ή μέσω των ΣΔΙΤ."
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι ανέφεραν ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Βασίλης Κουστένης , ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας και ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ