ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η Ασπασία σώθηκε στο παραπέντε - Νέα περιπέτεια με την υγεία της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | |
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
Ακόμα μια μάχη για τη ζωή της έδωσε η Άσπα, η κοπέλα από το Άργος που την πυροβόλησε ο πατέρας της πριν δέκα χρόνια, για να εκδικηθεί τη μητέρα της.

Η κοπέλα μετά τον κίνδυνο, ο οποίος παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, ξανά βρέθηκε στο νοσοκομείο, όταν η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι η κόρη της είναι καταπονημένη και την πήγε άμεσα για εξετάσεις αίματος.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα για πολλές ημέρες είχε μητρορραγία. «Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε χαρακτηριστικά η κα. Σπυριδούλα.

Οι γιατροί του μικροβιολογικού όταν είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε 15 λεπτά να διακομιστεί στο νοσοκομείο διαφορετικά θα κινδύνευε η ζωή της. 

Η γυναίκα κάλεσε απευθείας το ΕΚΑΒ, ζήτησε ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι τους.

Ευτυχώς το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε.

Το κορίτσι νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα ενώ όπως ανέφερε η μητέρα του είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ