ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Με επιτυχία η ομιλία στο Άργος με θέμα: «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Καμπόσος
Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση µε θέµα : «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας».

Οµιλητής ήταν ∆ρ. Πολύκαρπος Αδαµίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού ∆ικαίου, ∆ιεθνών Σχέσεων & Προµηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Προλόγισε ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος Αντεισαγγελέας Εφετών MSc Εγκληµατολογίας Universita di Roma “LA SAPIENZA”, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος
O κ. Πολύκαρπος Αδαµίδης, γεννήθηκε στην Κατερίνη την 01/12/1971, όπου και ολοκλήρωσε τον κύκλο των εγκύκλιων σπουδών του, αριστεύσας και πρωτεύσας. Εισήχθη µε την πρώτη κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων στη Νοµική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1989, από όπου και αποφοίτησε πρώτος τον Ιούλιο του 1993, µε βαθµό πτυχίου 9,58 δίνοντας τον όρκο της Σχολής.

Ως υπότροφος πραγµατοποίησε τις µεταπτυχιακές του σπουδές στη Νοµική Σχολή του Χάρβαρντ, από όπου και αποφοίτησε το 1995. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιµος και σήµερα είναι έφεδρος λοχαγός Υλικού Πολέµου. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Αριστοτέλειο, στη θεµατική του ∆ικαίου του Ανταγωνισµού, ως µεταπτυχιακός υπότροφος του ΙΚΥ, κατόπιν εξετάσεων.
Εργάσθηκε σε Κοινοτικά χρηµατοδοτούµενα προγράµµατα στα Βαλκάνια και ειδικά στη σύσταση της Ρυθµιστικής Αρχής Ενέργειας των Σκοπίων ως ειδικός Νοµικός σύµβουλος και παρείχε επί χρόνια τις υπηρεσίες του ως Νοµικός Σύµβουλος στα Υπουργεία Υγείας, Εξωτερικών και Άµυνας, όπου και διετέλεσε Γενικός ∆ιευθυντής Αµυντικής Πολιτικής και ∆ιεθνών Σχέσεων.

Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το 2017 εξελέγη αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού ∆ικαίου, Προµηθειών και ∆ιεθνών Σχέσεων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Έχει συγγράψει σειρά επιστηµονικών άρθρων σε θέµατα προµηθειών, διεθνών συναλλαγών και Ποινικού ∆ικαίου, ενώ τα πλέον πρόσφατα συγγράµµατά του είναι “Η Αρχή της Μέσης Γραµµής στο ∆ίκαιο της Θάλασσας” και το “∆ίκαιο του Πολέµου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ