ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ναύπλιο: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυμομήτρου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης

Αλέξανδρος Λυμομήτρος
Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυμομήτρου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου « Το ΑΝΑΠΛΙ» . 

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους και διαβίβασε τις ευχές του Δημάρχου, του οποίου η παρουσία δεν κατέστη δυνατή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων , για γόνιμη και αποτελεσματική θητεία. 

Εν συνεχεία συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την τήρηση των κανονισμών που αφορούν τους όρους χρήσης των κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων καθώς και την τήρηση των όρων χρήσης μουσικής. 

 Και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν τις απόψεις τους για τα προαναφερόμενα θέματα. Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο το γεγονός ότι με την επιστροφή στην κανονικότητα , ύστερα από την περίοδο του covid, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια από τους επιχερηματίες να μην υπερβαίνουν τον παραχωρούμενο χώρο για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και επίσης να μεριμνούν για την αποφυγή πρόκλησης φαινομένων ηρορύπανσης, ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να απολαμβάνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των καταστημάτων εστίασης με σεβασμό στην ιστορία και την αισθητική της πόλης μας.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ