ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Νίκος Γόντικας: Στον αέρα το αποχετευτικό στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. | | |
Νίκος Γόντικας
Άλλο ένα αμαρτωλό έργο, αυτή τη φορά στην Ερμιονίδα, το αποχετευτικό στοίχειωσε.

Με διαδοχικές εργολαβίες 15 χρόνια τώρα, διατέθηκαν 10δες εκατομμύρια ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι μια περιοχή σκαμμένη, κακοτεχνίες επί κακοτεχνιών, όπου αποκατέστησαν το οδόστρωμα, η φλύδα ασφάλτου που έριξαν τρίφτηκε, αντλιοστάσια ημιτελή, χαντάκια και γούβες χάσκουν, και όλα αυτά στη «Ριβιέρα της Πελοποννήσου».

Η όλη κατάσταση δεν έχει μόνο οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στη περιοχή αφού πχ οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι αναγκάζονται να πληρώνουν κάθε χρόνο μεγάλα ποσά στη «συμπαθή τάξη των βυτιοφόρων, των βοθρατζήδων», αλλά εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και επισκέπτες.

Παρατάσεις επί παρατάσεων, χρηματοδοτήσεις επί χρηματοδοτήσεων, μελέτες επί μελετών, αλλαγή των εργολάβων, χωρίς κανένας να υφίσταται τις συμβατικές υποχρεώσεις, αντίθετα να διεκδικούν πανωπροίκια και το έργο βαλτωμένο χρόνια τώρα.

Η εξέλιξη του έργου είναι καρμπόν του έργου της τηλεδιοίκησης στον ΟΣΕ. Οι κυβερνήσεις οι Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά η ασυδοσία των μεγαλοεργολάβων βασιλεύει στη περιοχή, μαζί με τους κάθε λογής βασιλοαίματους.

Ερωτάσθε κ. Περιφερειάρχη:

Που βρίσκεται η πορεία υλοποίησης του έργου και ποιες οι προοπτικές ολοκλήρωσης του.

Έχουν καταπέσει ή θα καταπέσουν εγγυητικές επιστολές των εργολάβων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Έχουν εγερθεί ή υπάρχει κίνδυνος αυτό να γίνει, στο άμεσο μέλλον, διεκδικήσεις εργολάβων και αν ναι, ποιες είναι αυτές, ποιοι ευθύνονται και πως αντιμετωπίζονται.

Ο Επικεφαλής
της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Γόντικας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ