ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Και το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου συμμετέχει στην απεργία και τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη

Νοσηλευτική μονάδα
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, συγκλονισμένο από την τραγωδία στα Τέμπη, εκφράζει την θλίψη και την ειλικρινή συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την οργή και την αγανάκτηση του.

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη είχε ονοματεπώνυμο:

Ø Την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, της ΕΕ, που μιλάει για “απελευθέρωση”, ξεπούλημα δηλαδή του σιδηροδρομικού δικτύου με τραγικές συνέπειες για εργαζόμενους και επιβάτες καθώς και τα κέρδη της επιχείρησης που βάφτηκαν με αίμα!

Πρόκειται για την ίδια πολιτική που αφήνει τα νοσοκομεία υποστελεχωμένα, με απαρχαιωμένες υλικοτεχνικές υποδομές, που αφήνει τον νομό μας με εφημερίες χωρίς παιδίατρο, χωρίς ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ.

Οι εργαζόμενοι επανειλημμένα επεσήμαναν τον κίνδυνο ατυχήματος αλλά κανένας δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας γιατί ήταν “κόστος”! Για ακόμη μια φορά τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων μπήκαν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Επιβεβαιώθηκε ότι όσο οι σιδηρόδρομοι λειτουργούν με επίκεντρο τη λογική κόστους- οφέλους, τόσο θα μετράμε νεκρούς και απώλειες.

Η θλίψη μας για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, έγινε οργή και η οργή πρέπει να γίνει οργάνωση και αγώνας ενάντια στην πολιτική που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν θα αποδεχτούμε, εν έτει 2023, να χάνονται ανθρώπινες ζωές, νέοι και παιδιά με τέτοιο τραγικό τρόπο! Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποδοθούν όλες οι ευθύνες. Να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη! Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας αυτής.

Η μεγάλη συμμετοχή στα συλλαλητήρια μαθητών, φοιτητικών συλλόγων, εργατικών σωματείων τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα έστειλε πανελλαδικό μήνυμα: Δεν ξεχνάμε!

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου και στο συλλαλητήριο, στις 6:30 μμ, στην Ενδεκάτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ