ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Ραντεβού στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων
Συναδέλφισες-Συνάδελφοι,
συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30,

ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

Δεν «μασάμε» πια από ψεύτικα λόγια και το κακό «παίξιμο» όλων αυτών που κάνουν τους λυπημένους καθ’ υπόδειξη των επικοινωνιολόγων τους. Όλες οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, διαχρονικά, έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσουμε ως εδώ.

Εμείς οι εργαζόμενοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας σε κάθε εργασιακό χώρο, καμία εμπιστοσύνη σε κυβερνήσεις και εργοδοσία που στο βωμό της κερδοφορίας δεν υπολογίζουν τίποτα.

Απαιτούμε, το έγκλημα στα Τέμπη να μην μείνει ατιμώρητο, να πληρώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και οι πολιτικές τους, να μην θυσιάζονται οι εργαζόμενοι για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

Να παρθούν μέτρα ασφάλειας και υγείας για όλους τους εργαζόμενους.

Δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε την Τετάρτη 8/3 στις 6:30μμ, να πλημμυρίσει η ενδέκατη από εργαζόμενους , φοιτητές, νέες και νέους. Να γίνουμε ένα ορμητικό ποτάμι αγώνα που θα πνίξει τις πολιτικές που θεωρούν τις ζωές μας κόστος.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 8Η ΜΑΡΤΗ, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας της Εργατικής Τάξης, στο δρόμο του συλλογικού αγώνα!

Για να μην θρηνήσει καμιά μάνα τα παιδιά της λόγω καπιταλιστικών «ανθρώπινων λαθών»! Να μην συμβιβαστούμε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

ΤΟ Δ.Σ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ