ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στον "Δαναό" για την Εθνική Επέτειο

Mε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, άρχισε την Κυριακή 19/3 , η τιμητική συμμετοχή του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός" στην Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. 
Η παρουσία και η απόδοση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην κεντρική αίθουσα του συλλόγου,  ενθουσίασε το κοινό που την κατέκλυσε. 

Τόσο η χορωδία όσο και η ορχήστρα του Σχολείου υπο την δ/νση του καθηγητή κ.Ζαχαρίου στα δημοτικά και άλλα τραγούδια για την επέτειο, όσο και οι αναφορές στο νόημα του εορτασμού από την καθηγήτρια κ. Δαγρέ, απέδωσαν ένα ιδανικά εορταστικό αφιέρωμα και καταχειροκροτήθηκαν . 
Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την εξαιρετική παρουσία τους στον ιστορικό Συλλογό μας , όλους τους μαθητές των μουσικών συνόλων καθώς και τους καθηγητές τους για το άριστο επίπεδο που παρουσίασαν και τέλος ιδιαίτερα τον δ/ντή του Μουσικού Συνόλου κ. Ζαχαρίου, ο οποίος και αποτέλεσε τον γενικό επιμελητή της εκδήλωσης. 

Τελειώνοντας με τις ευχές μας για καλή πρόοδο και σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο αειθαλής «Δαναός», θα είναι πάντα ανοικτός να προβάλλει την πρόοδο και τις προσπάθειές των παιδιών της περιοχής μας, που στοχεύουν σ ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ