ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο στο Άργος του πατρός του Μητροπολίτη Άρτης Καλλινίκου

Μητροπολίτες
Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στον ενοριακό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Άργος, με αφορμή το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Κορομπόκη, κατά σάρκα πατρός του Σεβ. Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.
Της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, Μάνης κ. Χρυσοστόμου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου. Συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, αλλά και του μακαριστού πατρός του Δημητρίου Κορομπόκη. Συνάμα, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την φιλοξενία του κι ευχήθηκε τα δέοντα συλλυπητήρια τόσο στον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο όσο και στους οικείους του.
Με την σειρά του ο Μητροπολίτης Άρτης ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τον οικείο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό του.
Ακολούθως, τελέσθηκε Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Δημητρίου.
Παρέστησαν ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος.

Πηγή: arxon.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ