ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Ανακρίνεται ο σταθμάρχης της Hellenic Train στη Λάρισα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. | | |
Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας
Ο σταθμάρχης της Hellenic Train στη Λάρισα, ανακρίνεται αυτή την ώρα στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, όπου έχει προσαχθεί για παροχή εξηγήσεων, παρουσία εισαγγελέα, στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια της εθνικής τραγωδίας από τη σύγκρουση των δύο τρένων έξω από τα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πιθανόν η προσαγωγή θα μετατραπεί σε σύλληψη με την κατάθεση, καθώς ο σταθμάρχης φέρεται ως υπεύθυνος για την κίνηση των τρένων που βρέθηκαν στην ίδια γραμμή.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, φτάνει από στιγμή σε στιγμή στη Λάρισα, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον τόπο της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έχει συνεργασία με τους επικεφαλής των δυνάμεων που διενεργούν την έρευνα για την ανείπωτη τραγωδία.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, παραμένει από την πρώτη στιγμή στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) της Πολιτικής Προστασίας, όπου μαζί με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονίζουν τις ενέργειες των συναρμόδιων φορέων που επιχειρούν, μετά το συμβάν που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ