ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Συνεχίζουμε ταπεινά!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |
Φοίνικας Ν. Επiδαύρου
Τεράστια νίκη με κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστες μας στην Κω απεναντι στον γηπεδούχο Α.Ο Πυλίου για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας προσηλωμένη στο πλάνο της με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα την κρατούσε ψηλά στη βαθμολογία τα κατάφερε παρά πολύ καλά.

Ένα πολύ καλό δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία στην έδρα της είχε υποστεί μέχρι τώρα μόνο μια ήττα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα μας προήλθε μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Λαθούρη στο χώρο του κέντρου από αμυντικό,τροφοδότησε με μπροστινή ωραία μπαλιά τον Παναγιώτη Μπιτζή ο οποίος με προσωπική ενέργεια περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το τελικό νικηφόρο 0-1 

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες μας για την τεράστια προσπάθεια τους και τη μεγάλη νίκη.
Συνεχίζουμε ταπεινά!!!

Υ.Γ Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Α.Ο Πυλίου και προσωπικά τον Πρόεδρο Κύριο Κεφαλιάνο Πέτρο για την αψογη φιλοξενία τους.

Άψογη η διαιτησία των Κύριων Κακριδή Π, Μαρκαντωνάτου Σ,Μημιδη Ιορδ.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Τάσιος (46’ Χατζηνικολάου), Μπέρτος (46’ λ.τ. Μπριλάκης), Παναγιωτόπουλος, Κότζα (89’ Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης, Δρόσος, Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (75’ λ.τ. Τουργαΐδης), Κατσέλης (65’ Συντυχάκης).

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Γκουριώτης (90’ Λέρμας), Καρέλης, Καπλατζης Χρ., Τριμπόνιας, Κουϊμέλης, Κάπλατζης Παρ., Χατζησοφρωνίου (93’ Θωμάς), Γεωργίου (80’ λ.τ. Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ