ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ο Σταύρος Τσίχλης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Ιωάννης Ανδριανός
Ο Ιατρός Σταύρος Τσίχλης με τον συνοδηγό του Ιωάννη Λαφογιάνη αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022 κατηγ.Α1.

Το ΤRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY, είναι αγώνες Regularity, πλοήγησης, περιπέτειας, αντοχής του Πανελληνίου Κυπέλλου Trail Ride 4X4 της Ο.Μ.Α.Ε.

Ο Σταύρος Τσίχλης συμμετέχει σε όλους τους αγώνες με συνοδηγό τον Ιωάννη Λαφογιάννη σαν μέλη της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης και με την υποστήριξη πολλών φίλων τους από την Μεγαλόπολη.

Η βράβευση των πληρωμάτων όλων των πρωταθλημάτων έγινε την  Κυριακή 12 Μαρτίου στο Ναύπλιο, ενώ το βραβείο στον Σταύρο Τσιχλη επεδωσε ο βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός

Σε μήνυμα του στο Facebook ο Σταύρος Τσίχλης αναφέρει:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022 KAT. A1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σωματείο μου την Α.Λ.Μ.Α.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟ ,τους χορηγούς μου και τον συνοδηγο μου Giannis Lafogiannis όπου χωρίς αυτόν δεν θα τα είχα καταφέρει. Όλη η επιτυχία οφείλεται σε αυτόν.
Τους δύσκολους καιρούς και τις καταστάσεις που ζούμε τις έχουμε βιώσει και στην μικρή και ιστορική πόλη μας . Κάποιες φορές βγαίνεις δυνατότερος. Ιδιαίτερα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιαννάκο τον Ζωταλη και στην γυναίκα του την Ρούλα Ζώταλη Μανιάτη. Και γιατί σε αυτούς;
Γιατί πριν απο αυτούς η μοναδική σχέση που είχα,όπως και οι περισσότεροι από την περιοχή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν από την τηλεόραση και από τα περιοδικά.
Με μπροσταρηδες τον Γιάννη και την Ρούλα καταφεραμε και κάναμε 5 αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross ,καθώς και έναν αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος Motocross junior.
Σας ευχαριστώ πολύ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ