ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

16 εικαστικοί εκθέτουν τα έργα τους στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | |
παλέτα χρωμάτων
Τιμή σ΄ αυτούς που υπηρετούν την Τέχνη…

…γιατί υπηρετούν τον πολιτισμό και κοσμούν την κοινωνία της πόλης μας… γιατί αναδεικνύουν πλευρές της ανθρώπινης δραστηριότητας που ποτέ δεν σκέφτηκα…

Τους ΄΄ζηλεύω΄΄… αφού ποτέ δεν θα μπορούσα να συλλάβω τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται… με τις συγχορδίες των χρωμάτων, τους συμβολισμούς και τα θέματα που τους ΄΄παιδεύουν΄΄ και μας ΄΄παιδεύουν΄΄.

Οι απλές μορφές (ποτέ απλοϊκές) που ανάγλυφα παρουσιάζονται στα έργα των δημιουργών, των ζωγράφων και των γλυπτών, μου κρατούν το χέρι και με οδηγούν σε νέα μονοπάτια σκέψης και φαντασίας… σε νέες θεωρήσεις του κόσμου…
Θέλω να λογίζομαι ευτυχής γιατί οι εικαστικοί συμπολίτες μου προάγουν τα αισθήματα και τα συναισθήματά μου. ΄΄Σπρώχνουν΄΄ την φαντασία μου με τις εικόνες τους και τα συναισθήματά μου με την ομορφιά και τις νέες πορείες που μου γενούν.

Από την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023, δεκαέξι συμπολίτες μας θα εκθέτουν τα έργα τους στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.

Η έκθεση (με ελεύθερη είσοδο) θα είναι ανοιχτή από τις 19.00 μέχρι τις 23.00 κάθε ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας (κάποιες ημέρες θα είναι επισκέψιμη και τα πρωινά) για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι καλλιτέχνες μας θα μας ξεναγούν στα έργα τους και στις ευαισθησίες τους…

Η εικαστική έκθεση θα εγκαινιαστεί την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2023 και ώρα 19.00 στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ