ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

5-0 τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους επί του Ατρόμητου Πατρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. | | |
Ποδοσφαιρίστριες
Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Φείδωνα Άργους επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-0 έναντι του Ατρόμητου Πατρών για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Φείδωνα μπήκαν αποφασισμένα και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους με δυο γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια, κλείδωσαν το τρίποντο και έκαναν διαχείριση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενες, παρά τις ελλείψεις λόγω τραυματισμών, έδειξαν μαχητικότητα και σαφή πρόοδο σε σχέση με το ματς του α' γύρου και παρουσίασαν ένα αρμονικό σύνολο, με ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης και σωστή νοοτροπία.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ο αρκετός φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Λέρνας και παρακολούθησε τον αγώνα.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο ΦΕΙΔΩΝ ταξιδεύει στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ΑΕΚ Μεσολογγίου για την 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον νικητή να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και να οδηγείται σε αγώνες μπαράζ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Σκόρερς: Σταύρου (2'), Πάστρα (5', 42', 59'), Παραλυκούδη (70')

ΦΕΙΔΩΝ (Τότσικας): Μούγιου, Ξηνταροπούλου, Κουκουμάνου, Σταύρου (70' Κεχαγιά), Βαλκάνη, Αρέστη (46' Παραλυκούδη), Δημητρίου (61' Τάτα), Σαμπάνη, Γκότση (61' Βλάχου), Τριανταφύλλου, Πάστρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Παναγιωτόπουλος): Πέττα, Καρατζά, Τοτόλου, Μαγγανιάρη, Δαρβίρα, Ντούζα (22' Ζωγοπούλου - 50' Λεμπέση), Μέρτη, Φρόκου, Καμπούρη, Κορωνάκη (50' Μπουντα), Κουραχάνη (78' Γκαραλιάκου).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ