ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

8-9 Μαΐου στο Ναύπλιο το Final-4 του Κυπέλλου Χάντμπολ - Σκληρές μάχες ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Διομήδη και Δούκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. | | |
ΑΕΚ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ,
Η Ομοσπονδια Χειροσφαίρισης Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου Ανδρων που θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαΐου στο Ναύπλιο, στο κλειστό της Αγίας Τριάδας

Στο Ναύπλιο το διήμερο 8-9 Μαΐου θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου με την συμμετοχή του Διομήδη Άργους, του Δούκα, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε και επίσημα το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν Δευτέρα και Τρίτη με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο ΔAK Αγίας Τριάδας Ναυπλίου με συνδιοργανωτή το Δήμο Ναυπλιέων το διήμερο 8-9 Μαΐου 2023 με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Το Ναύπλιο αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες την έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ και το Φεβρουάριο διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας και με επιτυχία το 16ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Γυναικών με τη συμμετοχή 9 Εθνικών ομάδων.

Η διοργάνωση θα είναι ειδικής διαχείρισης και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου και θα αποφασιστούν τα μέτρα τάξης και φυσικά ο αριθμός προσκλήσεων που θα λάβει η κάθε ομάδα.

Το πρόγραμμα του 19ου Final Four

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023
15:30 1ος ημιτελικός
Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα (ΕΡΤSPORTS)

19:15 2ος ημιτελικός
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Τρίτη 9 Μαΐου 2023
19:15 Τελικός(ΕΡΤ3)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ