ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Εναρξη στο Ναύπλιο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών - Χαιρετισμός Αυγενάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | | |
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kettlebell Lifting - Άρσης Δραμιών, το οποίο έχει αναλάβει να διοργανώσει στο Ναύπλιο η ΠΟΣΔ.

Η επίσημη ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος αναφέρει περισσότερες από 300 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, από 16 χώρες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, μη συμπεριλαμβανομένης της “μητέρας” του αθλήματος Ρωσίας, για ευνόητους λόγους.

Η Π.Ο.Σ.Δ. θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από 8 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και από 11 δόκιμους διεθνείς κριτές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η Σχολή Διεθνών Κριτών Άρσης Δραμιών η οποία πραγματοποιείται στο Ναύπλιο παράλληλα με το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον ιστορικό χώρο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων.Εισηγητής της Σχολής είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κριτών της IUKL κ. Rolandas Kubilius.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness,

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης,

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Χαιρετίζω τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Δραμιών – Kettlebell Lifting 2023, που θα διεξαχθεί στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου από τις 20 έως τις 24 Απριλίου.

Καλωσορίζουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες στην πατρίδα μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών αθλητικών οργανισμών. Σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις άλλωστε, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών, έχουν όλα τα εχέγγυα ώστε να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του αθλήματος, αλλά και να το καταστήσουν περισσότερο γνωστό στην τοπική κοινωνία.

Μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά και η παρουσία Ελλήνων στελεχών σε διεθνή όργανα, όπως ο αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Κλιάφας, ο οποίος έχει οριστεί και μέλος της επιτροπής Αντι-ντόπινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενισχύουν την εξωστρέφεια του αθλήματος και επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία του αθλήματος αυτού.

Η διοργάνωση αυτή επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή που θέσαμε εξαρχής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για ανάπτυξη όλων των αθλημάτων ανεξαιρέτως δημοφιλίας. Προϊόν αυτής της νοοτροπίας είναι και η αύξηση των αναγνωρισμένων αθλητικών Ομοσπονδιών από 48 σε 56.

Μία από τις νέες Ομοσπονδίες, που εντάχθηκαν και επίσημα στην αθλητική μας οικογένεια είναι και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες. Και είμαι πολύ χαρούμενος, που σε πολύ γρήγορο διάστημα, η Ομοσπονδία σας εφαρμόζει στην πράξη τις αρχές μας, όπως η εξωστρέφεια, η ευγενής άμιλλα και ο συνδυασμός του αθλητισμού με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διοργανωτές, καθώς και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!”

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Αυγενάκης
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ