ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Λαμπερά τα εγκαίνια του 8ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |
κορδέλα εγκαινίων
Ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως.

Το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 29 Απριλίου με τα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση MEDYS 2023 θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου έχει καταφέρει να βάλει στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού το yachting, το οποίο μετά από την περίοδο της πανδημίας φαίνεται να επανακάμπτει.

Το Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, τον Δήμο Ναυπλιέων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και αναμένεται η φετινή διοργάνωση να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.
Η πόλη του Ναυπλίου για το διάστημα 29 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου 2023 γίνεται η πρωταγωνίστρια του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας το 8ο ΜEDYS τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Μια έκθεση με πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής που φέρνει κοντά brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να πραγματοποιεί διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών με παγκόσμια απήχηση που προάγουν τον ελληνικό τουρισμό, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος για την 8η διοργάνωση ΜΕDYS ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Το 8ο Mediterranean Yacht Show θεσμό για το Δήμο Ναυπλιέων αποτελεί μια διοργάνωση με υψηλό κύρος και παγκόσμια απήχηση στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και όχι μόνο. Η Έκθεση αποτελεί ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου από όλο τον κόσμο να δουν από κοντά τα διαθέσιμα προς ναύλωση σκάφη και τις δυνατότητές τους. Διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, με τεράστια δυναμική αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία για την τουριστική προβολή της χώρας μας. Για εμάς στο Δήμο Ναυπλιέων η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και κερδίζεται μέσα από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασίες. Η πρόσφατη υπογραφή της ΣΔΙΤ για τη κατασκευή της μαρίνας δίνει ώθηση στο όραμα που έχουμε για το Δήμο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε το λιμάνι του Ναυπλίου να αποτελέσει το προσεχές διάστημα το κέντρο της ανατολικής Πελοποννήσου αλλά και μια νέα πύλη εισόδου εγχώριων και ξένων επισκεπτών. Συγχαρητήρια στους επαγγελματίες και εκθέτες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδράμει καθοριστικά προσφέροντας στήριξη σε μια πρωτοβουλία με τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την Ελλάδα και για τον τόπο μας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ