ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ασημένιο βραβείο για την αισθητικό Άρτεμις Ελευθεριάδου από το Ναύπλιο στα "Aesthetic Awards 2023"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:25:00 μ.μ. | | |
Άρτεμις Ελευθεριάδου
Την Δευτέρα 06 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2023. 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Aesthetic Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

Η Αισθητικός – Κοσμητολόγος , Άρτεμις Ελευθεριάδου , ιδιοκτήτρια του εργαστήριου αισθητικής , artemis beauty που βρίσκετε στο Ναύπλιο, βραβεύτηκε με το Ασημένιο – Silver βραβείο, στην κατηγορία Best Alternative Therapy – Καλύτερη Εναλλακτική Θεραπεία με την ονομασία Healthy skin for all – Υγιές δέρμα για όλους. 

Αυτή η καινοτόμα θεραπεία προσώπου συνδυάζει την λεμφική μάλαξη στο πρόσωπο , στο λαιμό και το ντεκολτέ με το μηχάνημα της σονοφόρεσης στα 22 Hz ,το δέρμα αποκτάει βαθιά θρέψη, αποτοξίνωση και ενυδάτωση με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. 

Η εναλλακτική θεραπεία προσώπου Healthy skin for all – Υγιές δέρμα για όλους εφαρμόζεται στο εργαστήριο αισθητικής artemis beauty στο Ναύπλιο , όπως και άλλες αισθητικές υπηρεσίες .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ