ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ανδριανός για επίσκεψη Μητσοτάκη: Η Αργολίδα αποκτά τις υποδομές που αξίζει και δικαιούται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:32:00 μ.μ. | | |
Πρωθυπουργός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συνόδευσε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αργολίδα. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίσαμε σήμερα για μια ακόμη φορά στην Αργολίδα τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια επίσκεψη που επισφραγίζει έργα πνοής και πολιτικές στήριξης και ανάπτυξης για την τοπική μας κοινωνία.
Στα Δερβενάκια, με την υπογραφή της συμβασιοποίησης του μεγάλου έργου της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7, προϋπολογισμού 37.258.916,01 ευρώ, μια ανάγκη και ένα αίτημα δεκαετιών που γίνεται πράξη από τη σημερινή Κυβέρνηση, η Αργολίδα αποκτά γρήγορη και ασφαλή σύνδεση με τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και βελτιώνεται σημαντικά η πρόσβαση των επισκεπτών της περιοχής στα πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία και χώρους του τόπου μας καθώς και στο φυσικό κάλλος της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου, καθώς και οι συνθήκες εξαγωγής των προϊόντων μας.
Στις Μυκήνες, ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολιτικές και τις δράσεις της Κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα, τόσο για την στήριξη των παραγωγών έναντι των πολλαπλών εξωγενών κρίσεων – της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, των καταστροφών λόγω κλιματικής αλλαγής – όπου η Κυβέρνηση αξιοποιεί με αποτελεσματικότητα κάθε δημοσιονομικό περιθώριο όπως στην περίπτωση της έγκαιρης καταβολής των 300 ευρώ ανά στρέμμα στους πληγέντες παραγωγούς, όσο και για τη διασφάλιση των προοπτικών για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του τεράστιου πλούτου των ποιοτικών προϊόντων της γης μας.

Στο Ναύπλιο, το μεγάλο έργο της μαρίνας, ένα όραμα και διεκδίκηση δεκαετιών, που προχωρά δυναμικά θα δημιουργήσει πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή με 197 θέσεις ελλιμμενισμού και έργα πρόσβασης.
Για το έργο της Κυβέρνησης στην Αργολίδα, για το απτό αποτέλεσμα των συντονισμένων δράσεων και διεκδικήσεών μας προς την κεντρική πολιτική σκηνή, οι πράξεις μιλούν ηχηρότερα από τα λόγια. Και το δίλημμα στις εκλογές του Μαΐου είναι ακριβώς αυτό: Αν θα προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά αντιμετωπίζοντας τις επίμονες παθογένειες του χτες και ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και προκοπής με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή αν θα επιστρέψουμε στον λαϊκισμό, την αστάθεια, τη δημαγωγία, τις ιδεοληψίες που το μόνο που αποδεδειγμένα καταφέρνουν είναι να κρατούν τη χώρα και την κοινωνία πίσω».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ