ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Βουλευτής Αργολίδας ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Πουλάς: "Ο κ. Μητσοτάκης ήλθον είδον και απήλθον από την Αργολίδα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:20:00 μ.μ. | | |
Ανδρέας Πουλάς
Σε μία επίσκεψη αστραπή ο κ. Μητσοτάκης πέρασε, άκουσε, μίλησε αλλά δεν ακούμπησε. Τα δύο έργα, ο οδικός άξονας σύνδεσης Αργολίδας με τον Α7 και η Μαρίνα του Ναυπλίου αξιολογούνται με θετικό πρόσημο παρά τις όποιες ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, όμως ο Πρωθυπουργός ξέχασε να αναφερθεί σε άλλα πολύ πιο σημαντικά χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας:

- Ο Ανάβαλος εξακολουθεί να είναι αναβαλλόμενος. Καμία πρόοδος στην επέκταση των δικτύων και καμία πρόνοια για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό του φράγματος.

- Το πρόβλημα της λειψυδρίας και ο κίνδυνος ερημοποίησης από την κλιματική κρίση στην Αργολίδα παραμένουν δίχως αντιμετώπιση.

- Οι νοσοκομειακές δομές Άργους και Ναυπλίου αλλά και τα Κέντρα Υγείας υποφέρουν από έλλειψη προσωπικού επιβεβαιώνοντας την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στην Υγεία που δεν είναι άλλη από την πλήρη απαξίωση του ΕΣΥ.

- Δεν υπάρχει πολιτική πρόθεση να δημιουργηθεί ένα ενιαίο νοσοκομείο με σύγχρονες υποδομές.

- Οι αγρότες της Αργολίδας έχουν καταδικαστεί σε οικονομικό μαρασμό ενώ ακόμη περιμένουν την κοινοποίηση των ενστάσεων από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022.

- Ο οδικός άξονας Λυγουριού – Κρανιδίου βρίσκεται ακόμα σε τραγική κατάσταση καταδικάζοντας τους πολίτες και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας σε απίστευτη ταλαιπωρία.

Τέλος προκαλεί εντύπωση η περιφρόνηση από πλευράς Πρωθυπουργού της πόλης του Άργους αλλά και της περιοχής της Ερμιονίδας κατά την επίσκεψη του.

Για όλα τα παραπάνω ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν λύσεις και απαντήσεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ