ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: "Προχωράμε μπροστά πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε νέες πρωτόγνωρες συνθήκες. Η χώρα μας βρέθηκε απέναντι σε ραγδαίες μεταβολές που συνέβησαν παγκόσμια, αμφισβήτησαν τις βεβαιότητές μας και δοκίμασαν τις αντοχές μας. Κόντρα σε όλες αυτές σταθήκαμε δυνατοί και η Ελλάδα έκανε βήματα μπροστά. 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε με επάρκεια στις διεθνείς κρίσεις, την πανδημία, τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, την εργαλειοποίηση των μεταναστών στον Έβρο, αλλά και την ενεργειακή κρίση που μας χτύπησε παράλληλα με την ακρίβεια. Παρά τις προκλήσεις, δημιούργησε ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης, νέες θέσεις εργασίας, μείωσε τους φόρους, ενώ έγιναν επιλογές στην άμυνα και τη θωράκιση της χώρας που την έκαναν πιο δυνατή.

Η λήξη της πρώτης θητείας της θα γίνει στο τέλος της τετραετίας και με σεβασμό στους θεσμούς. Στην Νέα Δημοκρατία με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα στηριχτούμε στην αξιολόγηση του έργου μας παραθέτοντας καθαρούς ορίζοντες στους Έλληνες πολίτες, χωρίς φυσικά να λείπει η αυτοκριτική μας.

Προτεραιότητά της την επόμενη τετραετία θα είναι η αντιμετώπιση των ελλείψεων του κράτους. Είναι σαφής η δέσμευση να αντιταχθεί σε κάθε τι που αντιστέκεται στη συλλογική πρόοδο και τις συμπεριφορές που την υπονομεύουν. Η δουλειά μας συνεχίζεται, διορθώνουμε λάθη και προχωράμε μαζί, μπροστά, αλλάζοντας την Ελλάδα πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έμεινε πιστή στις βασικές της προεκλογικές δεσμεύσεις και στηρίζοντας τη μεσαία τάξη εφάρμοσε κοινωνική πολιτική. Η Ελλάδα που βρήκε το 2019 απέχει πολύ από την Ελλάδα που αξιολογούν οι πολίτες το 2023.

Τα μεγάλα βήματα που κάναμε αυτά τα τέσσερα χρόνια αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει, ίσως όχι στο ρυθμό που θα θέλαμε, αλλά μπορεί να αλλάξει σταθερά, με το κατάλληλο πρόγραμμα και συνέπεια σε αυτό. Αυτή τη φορά, το νέο μας εθνικό σύνθημα είναι η διαρκής αξιολόγηση και ο εκσυγχρονισμός σε καθετί που μας κρατάει πίσω και υπονομεύει την πρόοδο. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες καλούμαστε να κάνουμε την επιλογή να συνεχίσει ο τόπος μας να διεκδικεί και να κερδίζει το στοίχημα του εκσυγχρονισμού. Ψηφίζουμε τον πρωθυπουργό μας, ενώ αν χρειαστούν δεύτερες εκλογές, θα ψηφίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει. Ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει αποτελεσματικότερο κράτος.

Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε την οικονομία, την κοινωνία, την εθνική άμυνα, την ετοιμότητα, την πολιτική ευαισθησία και τη διαρκή προσπάθεια. Γυρίζουμε την πλάτη στα ψέματα, την τοξικότητα και την ανικανότητα και συνεχίζουμε μπροστά, με τόλμη, με σταθερότητα.

Στη μάχη αυτή θα είμαι παρούσα. Για την Αργολίδα, για την Ελλάδα μας.
Δεν υπάρχει περιθώριο για οπισθοδρόμηση ή στασιμότητα.
Προχωράμε μπροστά. Προχωράμε δυνατά.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ