ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

"Αγρότης - Ο άνθρωπος του καθημερινού μόχθου" (γράφει η Βιβή Σκούρτη υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα )

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. | | |
Βιβή Σκούρτη
Με το κεφάλι επάνω για να δει αν ανέβηκε ο ήλιος, με το κεφάλι κάτω, ξεραΐλα παντού∙ χτυπά την τσάπα στο έδαφος η στέρφα γης να μαλακώσει.


Η ύπαιθρος βιώνει την παρακμή της. Το αγροτικό εισόδημα μειώθηκε, με το μέλλον του αγρότη να είναι δυσοίωνο και αβέβαιο. Ο αγρότης δεν είναι υποδεέστερος πολίτης, ματώνει επάνω στη γη του και κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να επιβιώσει.

Ο γεωργικός τομέας, ο τόσο νευραλγικός για την οικονομία της χώρας , χτυπιέται αλύπητα, με τον αγρότη να περιθωριοποιείται κοινωνικά καθημερινά, από την ελλειμματική πολιτική, το κόστος της παραγωγής ενέργειας, την επέλαση των μεγάλων συμφερόντων, την έλλειψη εργατικών χεριών.

Με τη σειρά τους οι καταναλωτές βιώνουν καθημερινά τις τιμές των προϊόντων να φθάνουν στα ύψη και την αγροτοδιατροφική κρίση της εποχής μας να έρχεται καλπάζοντας.

Περισσότερο παρά ποτέ είναι αναγκαία η στήριξη της εγχώριας αγροτικής παραγωγής και της ντόπιας οικονομίας, που κατ’ επέκταση είναι και εθνική, αφού ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται στα όρια του αφανισμού, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της γης να την εγκαταλείπουν αναζητώντας εργασία στα ξενοδοχεία και στα μπαρ.

Αγαπάμε τη γη!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Βιβή Σκούρτη 
Υποψήφια Βουλευτής στην Αργολίδα
με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ